Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další pokračování tradičního předpouťového sobotního odpoledne proběhlo v areálu Pod kaštany 17.7. Od 14h vyrazili od akce hasiči v soutěži Kýblkap alias 5. ročníku Memoriálu Antonína Křepely, pak podle plánu měl v 18:30 začít zápas malé kopané mezi svobodnými a ženatými, a následoval večerní hudební program, původně účinkujícími měli být Roman a Roman a spol, což se na poslední chvíli změnilo a o živou hudbu se večer zasloužilo Trní, s drbnou změnou oproti jejich aktuální složení, když basového kytaristu zastoupil kontrabasista. Ještě později následovala hudba reprodukovaná, což k mému lehkému povzdechnutí těch málo zbývajících návštěvníků docela přivítalo;-). Za organizaci akci můžu tímto opět poděkovat hasičům, snad mohu dodat, že dle možností se zábavní záměr myslím vydařil. Jak moc k tomu přispěla i ta necelá hoďka fotbálku, kdo ví, alespoň my na hřišti jsme se určitě zabavili!

Krátce k průběhu akce: jak v soutěži dopadli (naši) hasiči jsem neviděl a ani pak nezjišťoval, jen jsem na baru zahlédl diplom žen za 3. místo a mužů za 4., k tomu bych se jen divil, kdyby tam bylo o moc víc družstev. Počasí ani tentokrát do časového sledu příliš nezasáhlo, jelikož asi 20-minutový lijavec se přihnal něco po páté, kdy už bylo tuším odsoutěženo. Další už menší přeháňka pak přišla ještě před osmou, to už bylo zase po fotbálku. Vydatný déšť kupodivu na stavu hrací plochy nebyl skoro znát, tudíž jedinou překážkou v konání zápasu mezi svobodnými a ženatými, mohla být hráčská účast. Že nepřišli někteří místní, přestože to třeba slíbili, či jiní radši ani to ne, je jakýsi kolorit, který se občas stane, načež mohu připomenout loni nevídaných 11 proti 10 účastníkům! Letos nás bylo jedenáct dohromady. Hrálo se na 2x 20 minut za zatažené oblohy a za dohledu pana Dolfy Crháka.

Jelikož jsme podobně jako před 14 dni na turnaji mohli poprvé využít širší branky, tak i gólů padlo o to více. Mohu snad částečně uvést gólový průběh, co si pamatuju: úvodní branku za svobodné vsítil Fanda nebo Ferda, jak kdo chce, dále ženatí třemi góly stav otočili, z nichž asi dva doklepl Tomáš C., poté myslím dvakrát po brance přidali obě strany, aby svobodní dvěma před půlkou stav srovnali na 5:5. To už měli na kontě Ferda i Tomáš po hattricku. Ve druhé půli se ještě jednou ujali vedení svobodní, když Terka zkušeně obstřelila jinak výtečně chytajícího Zdenála V., ale ženatí vzápětí stav opět tuším třemi brankami, mohli to být Crhy, Tom a Doli, tentokrát už definitivně otočili, jelikož svobodným už se skórovat nepodařilo, no a že to za ně jednou učinil druhej ženatej Zdenek, na dotažení skóre nestačilo.

Souhrn: Svobodní – ženatí 7:9 (5:5), ještě se penalty se kopaly, ty tentokrát bez záznamu, branky: 3 F.Tenora, Knoflíček, J.Křepela, T. Knoflíčková, vlastní – 4 T.Crhák, 3 P.Crhák, Z.Křepela, J.Doležel. Sestavy - svobodní: Tomáš Tenora – Vlastimil Halma, Vítek Knoflíček, Tereza Knoflíčková, Jiří Křepela, František Tenora ml.; ženatí: Zdeněk Vilt – Petr Crhák, Tomáš Crhák, Jan Doležel, Zdeněk Křepela. Nastoupili všichni, přičemž početní převaha svobodných nebyla herně nijak moc znatelná;-). Je až s podivem, kolik se toho dá napsat o tak nevýznamné události, že. Tak příště nejlépe zas o nějaké podobné:-).

P.S. Fotodokumentace letos z mé strany neproběhla, vyjma společné fotky.

210717_s-z_02_800x600.jpg