Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.3.2011-KSII: Zbraslavec_A-Otnice_B

   V páteční předehrávce dvacátého kola hrálo áčko doma proti poslednímu celku tabulky Otnicím. Ze sestavy pro nemoc vypadl Martin, ale zbylých pět kluků bylo připraveno.

Hned z úvodu bylo zřejmé kde se hosté momentálně nacházejí. Přijeli jakoby bez ambicí, hráči byli spíš zakřiknutí, jakoby smíření s tím co bude následovat a tato jejich očekávání se začala stávat realitou. Naši snadno vyhráli obě čtyřhry a to přestože nepředvedli zdaleka tolik k čemu je třeba přinutili ve čtyřhře soupeři z Oltecu. A dvouhry začali v podobném duchu. První 3:1, druhá 3:0, třetí zase 3:1. Kluci si to dnes celkem pohlídali a se soupeři neměli příliš velké problémy. Petra st. po první dvouhře vystřídal Luboš K., aby si i on zahrál alespoň jednu dvouhru. K ní došlo až za stavu 8:0. Poslední bod mohl přidat mladý Petr Krása, který opět hrát dobře, ale v tomto zápase neměl v koncovce pátého setu dostatek klidu a soupeř tak získal pro svůj tým první bod. Jako mávnutím kouzelného proutku pak nastal v hloučku hostujících hráčů nemalý rozruch provázený s do té doby neviděnými úsměvy. A to přesto nebo i proto, že hned další zápas přinesl našim zbývající desátý bod.
Výsledek 20.kola: Zbraslavec A – Otnice B 10:1, sady 32:12.body: Krása st. 1,5/1,5, Bezděk 2,5/2,5, Křepela R. 3,5/3,5, Krása ml. 2/3, L. Křepela L. 1,5/1,5 – Bubla J. 0/3, Salajka J. ml. 0/3, Kalouda Jan 1/2, Salajka J. st. 0/2.
 
V sobotu hráli kluci v Holáskách a po vyrovnaném průběhu, nakonec vybojovali remízu. Nedařilo se Radimovi, který se po druhé prohře nechal vystřídat Lubošem. Jinak kluci nehráli špatně. Domácí však měli silnou záchranářskou motivaci. Před víkendem byli na předposledním místě, s minimální ztrátou na Boskovice, který byli před nimi. Naši vedli 5:2, potom vyhráli domácí (v zápise vedení teda jako hosté) čtyři dvouhry po sobě a pak vedli před závěrečnými dvěma zápasy 9:7. Luboš Bezděk než vyhrál, odvrátil v pátém setu nějaký mečbol a Luboš výhrou ve třech setech dovedli utkání k remíze.
Výsledek 19.kola: Zbraslavec A – Holásky A 9:9, sady 39:39.body: Krása st. 2,5, Bezděk 3, Křepela R. 0/2,5, Krása ml. 2/4, Křepela L. 1,5/2,5 – Klimeš R. 2,5, Tvarůžek P. 0/1,5, Javůrek M. 2, Harašta P. 2, Pospíšil J. 2/3.