Jdi na obsah Jdi na menu
 


26.3.2011-KSII: Zbraslavec_A-Silůvky_A

   A poslední zápas této sezóny hrálo áčko v sobotu doma proti v tabulce o jedno místo lepším, čtvrtým Silůvkám. Tentokrát nehrál Petr st.

Naši začali dobře. Po vyhraných obou čtyřhrách, se v prvním kole dvouher dařilo aspoň z poloviny. Vyhráli Luboš B. a Petr ml. Radim snadno prohrál s Kolbertem, který ale dnes nehrál špatně. Podobně dobře hrál i Záděra a oba tyto hráče dokázal z našich porazit pouze Luboš Bezděk. Radim se pak už asi nechtěl víc rozčilovat, tak do druhé dvouhry pustil bráchu. A druhé kolo vyšlo lépe našim. Prohrál v něm pouze Petr ml., když nestačil v pěti setech právě na celkem nenápadného, ale o to víc úspěšného Záděru. Po desátém zápase jsme tak měli za stavu 7:3 k dobru pěkný náskok. Ve třetím kole opět nezaváhal Luboš B. a když se k němu přidal i mladý Petr, který hrál o poznání lépe než v předchozím dnu, chyběl k celkovému vítězství jen krůček. V posledním kole dvouher hosté nejprve dvěmi výhrami odvrátili hrozbu porážky, ale jen do předposledního zápasu, do kterého nastoupil kdo jiný než Luboš Bezděk. A přestože se mohlo zdát, že už dosud ukázal víc než v co bychom mohli dopředu doufat, přece ještě zvládl i ten poslední krok a výhrou nad Záděrou završil svoji parádní víkendovou devítibodovou sérii. Především díky jeho výhrám tak naši vyhráli obě závěrečná kola. V tabulce přeskočili svého posledního soupeře a v konečném pořadí skončili ještě o jedno místo lépe než loni - čtvrtí. Moc pěkný;-)
Výsledky KS-IIA, 13. kolo: Zbraslavec A - Silůvky A 10:7, Křepela R. 0,5/1,5, Bezděk 4,5, Cetkovský 1,5/3,5, Krása ml. 2,5, Křepela L. 1/3 – Kolbert D. 3, Škorpík J. 1, Záděra K. 3, Pikula T. 0/3.