Jdi na obsah Jdi na menu
 


KS1-10.kolo: Zbraslavec-Tišnov C

V sobotu 15.12.2012 přivítalo áčko doma devátý celek tabulky Tišnov C. Soupeř to byl známý, když se s nimi střetávali v předchozích letech v KS2. Proto i přes jejich postavení v dolní části tabulky se nedal očekávat lehký duel.

Po čtyřhrách byl stav vyrovnán, když bod uhrála naše elitní dvojice Radim-Bezďa. Byla to jejich čtvrtá výhra v řadě. I dvouhry začaly vyrovnaně, Pavel porazil v pěti setech Paciorka, Radim ve třech Sedláře, ale Luba s Vitulem i Bezďa s Hornou prohráli. Radim vyhrál i ve druhé dvouhře, když s Paciorkem neztratil set, a chytil se i Bezďa, který ve třech těsných koncovkách udolal Vitulu. Za hosty však stav vyrovnali Sedlář a Horna. Ve třetím kole dvouher naši vyhráli třikrát. Jediný prohrál Pavel s Vitulem. V závěrečném dějství přidali dva zbývající body naše největší opory, Bezďa po výhře nad Paciorkem 3:1a Radim nad Vitulem 3:0.
Jak je vidět podle získaných bodů výborně si vedl Radim, o málo méně dobře Bezďa. No a Luba s Pavlem přispěli každý jednou neméně důležitou výhrou. Za hlasitou podporu patří dík dvěma fandům ze Šóvky, jen s tím alkoholem kdyby se přitom víc šetřilo, no všechno asi nemůže ideální;-).
Ještě malý návrat do minulosti. Předtím naposledy hráli naši s Tišnovem C na jaře 2010. Byla to sezóna, v níž Tišnov postupoval z KS-2 a zápas u nás vyhrál 11:7. A vracím se k tomu proto, že nyní za sebou zanechali po všech stránkách veskrze sympatický dojem;-)…

Výsledek 10.kola KS1: STK Zbraslavec A – TTC Koral Tišnov C 10:7 (sety 35:30), body: Pavel Těžký 1, Radim Křepela 4,5, Lubomír Křepela 1/3, Luboš Bezděk 3,5 – Roman Paciorek 0, Jakub Sedlář 2,5, Josef Vitula 2,5, Ivo Horna 2/3.