Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svobodní-ženatí 2022

19. 7. 2022

Letošní sobotní předpouťové odpoledne konané 16.7. Pod kaštany mělo trochu jiný program než v předchozích letech. Jelikož v nedalekém areálu bývalého Karba se konal Killinagang fesťák, jenž se sem přesunul z Voděrad, víc to nebudu rozvádět, ale hasiči to nějak vyhodnotili, že proti tomu nebudou pořádat dosud konanou hasičskou soutěž, ani následnou zábavu. Tudíž program doznal následující podoby: od 15h byly soutěže dětí, od 16h zkouška koňské stříkačky a od 18h malá kopaná svobodní – ženatí, následná afterparty se tentokrát obešla bez hudby, ani ta z nedalekého fesťáku se počítat nedala, ale těch několik málo přeživších končilo i tak za tmy. O organizaci se letos snad podělilo více obecních spolků, takže si na to už příště nebude někdo stěžovat a pak to doufejme i bude pokračovat.

Co se týče předfotbalového dění, k tomu nemohu poskytnou osobní pohled, vím jen prý, co mělo, proběhlo. Počasí bylo celý den příznivé, slunečno, přitom nijak vedro a nakonec se dostavilo i dostatek hráčů na vyvrcholení dnešního „zábavního odpoledne“. Loňskou účast 11 hráčů jsme překonali o tři, když se sestavením týmu měli tentokrát větší starosti spíš ženatí. Rozhodčím byl Laďa Švancara a hrálo se tuším opět na 2x 20 minut.

Popravdě si toho z průběhu moc nepamatuju, jen že jeden gól jsem dostal přes celé hřiště a celkově tři. Na naší svobodné straně se našel pouze jeden střelec, ale že byl třígólový, skončil zápas remízou.

Souhrn: Svobodní – ženatí 3:3 (asi 1:0), na penalty možná 5:4(?), každopádně prý vyhráli svobodní – tak hurá! Branky: 3 F.Tenora (stejně jako loni!) – Z.Křepela, A.Crhák, M.Jonáš. Sestavy - svobodní: Jiří Křepela - Vítek Knoflíček, Petr Krása, Žanetka Pelíšková, František Tenora ml., Tomáš Tenora, Daniel Všianský; ženatí: Adolf Crhák – Patrik Crhák, Tomáš Crhák, Martin Jonáš, Radek Jonáš, Tereza Knoflíčková, Zdeněk Křepela.

 

Náhledy fotografií ze složky Svobodní-ženatí 2022