Jdi na obsah Jdi na menu
 


  A je to tady. Pikantní souboj, pro zasvěcené není třeba rozebírat proč? Zápas se odehrál už v pátek třináctého, neboť Luboš měl na sobotu naplánovaný výlet a i proto, že já měl jít také v sobotu zaskočit do áčka za Pavla, který bude nějakou dobu v rekonvalescenci po drobném operativním zákroku. Tímto mu zde vyjadřujeme podporu, ať je brzy ready (připraven) a hlavně konečně ostré hledí.....Za zmínku ještě stojí, že Petr Krása st. byl opět v práci a tak znovu naskočil Honza Sekanina a nevedl si tentokrát vůbec špatně. Ze Šošůvky dorazilo údajně pět aut a v sále to bylo znát. Vždyť to není tak dlouho, kdy stejní fanoušci jezdili fandit Zbraslavci a určitě lze říct, že byli vždy pověstným dalším hráčem domácího mužstva. A i tentokrát to asi zabralo, jak se dál ukázalo....

  Čtyřhry začaly jako obvykle, jedničky Zdenek Moravec s Honzou nastoupili proti bratrům Kutilům a ač myslím i průběžně vedli, nakonec podlehli 0-3. Ale nebylo to vůbec marné. My s Lubošem vyhráli nad Dvořákem a Lubošem Bezděkem rovněž 3-0 a průběh byl takový, že ani nevím, jak to okomentovat. Naši soupeři totiž uhráli dohromady 6 míčků??? Takže 1-1 bylo pro nás po čtyřhrách příjemné. To jsme ale ještě netušili, co se bude dít dál!?! 

  První kolo dvouher zahájil Luboš s Liborem Kutilem a já s Lubošem Bezděkem. Než jsme se rozkoukali, Luboš vedl 2-0 a já 1-0 a po té i 2-1, jenže přišly páté sety a v těch, myslím oba dva naši soupeři prokázali dostatek zkušeností a po zásluze svoje zápasy vyhráli. Konec konců, vždyť jsme si je takhle vycepovali, bráno samozřejmě s trochou nadsázky:-)....V dalším zápase Honza nastoupil proti Šimonovi Kutilovi. Prohrával 0-2, ale tentokrát se mu v oboustranně atraktivním zápase podařilo skóre otočit a vybojovat svůj první bod v krajských soutěžích. To ho samozřejmě pak na tréninku něco stálo a Honza se k tomu postavil čelem:-P.

  V poslední dvouhře Zdenek nastoupil proti Jirkovi Obalilovi a byť to bylo 1-1, Jirka si to pohlídal a velmi dobrým výkonem dokázal zvítězit 3-1. Takže po prvním kole 2-4, což proti lídrovi soutěže nebylo úplně špatné. 

  Druhé kolo jsem zahájil já s Liborem. I tentokrát jsem dokázal zápas dostat do pátého setu, ale, a to už bych se opakoval, Libor si to pohlídal a 3-2 vyhrál. Honza pak nastoupil proti Bezďovi a po velmi dobrém výkonu, kde rovněž vedl 2-1 podlehl, jak jinak 2-3!!! Pak nastoupil Zdenek proti Šimonovi, a po velmi bojovném zápase Zdenek prohrál, jak jinak 2-3. K poslední dvouhře nastoupil Luboš proti Jirkovi Obalilovi. A po prvních dvou setech prohrával 0-2. Já mu stále doslova tloukl do hlavy, že když se dostane do topspinových výměn od stolu, muže vyhrát. A ač je Luboš někdy opravdu velmi tvrdohlavý, tentokrát si asi dal trochu říct a ač odvracel možná tři mečboly, dokázal zápas otočit a vyhrát 3-2!!! Takže po dvou kolech to bylo 3-7, což se stále ještě jevilo jako hratelné. 

  Tady bych chtěl podotknout, že si nepamatuji utkání, ve kterém by se sedm z osmi prvních dvouher hrálo na pět setů. A navíc, aby 6 z nich domácí prohráli. Ale taková byla bohužel realita tohoto utkání. 

  Třetí kolo začal Honza s Liborem a, tentokrát trošku dle předpokladů, prohrál 0-3. V dalším zápase pak Zdenek, ač vedl 1-0, prohrál s Bezděkem 1-3. A když Luboš podlehl Šimonovi Kutilovi, samozřejmě 2-3, byl rázem konec všech nadějí!!! 

  Na můj zápas s Jirkem už nedošlo, nicméně přátelsky si zahrál Jirka s Honzou a dopadlo to dalším výsledkem 3:2, samozřejmě pro Jirku. Honza přesto ten večer předvedl velmi dobrý výkon a byl možná nejlepší z našeho týmu. Takže 8 z 11 a s tím „přátelákem“ 9 z 12 zápasů se hrálo na pět setů! Jediným potěšením bylo snad to, že divákům, kterých tentokrát nebylo málo především díky fanouškům z Šošůvky, se dle jejich vlastních slov zápas velmi líbil. Pan Kutil, pak po zápase dodal, že výsledek vůbec neodpovídá průběhu zápasu, ale jak by řekl klasik, na to se historie neptá. 

  Nicméně divákům patří náš dík za výbornou atmosféru a korektní povzbuzování svých hráčů! 

 

Náhledy fotografií ze složky béčko 7.kolo d Šošůvka A