Jdi na obsah Jdi na menu
 


26.2.2011-divize_ženy: Zbraslavec-Bošovice

    Poprvé jsem zavítal na utkání děvčat. A bylo to jen na chvilku, poněvadž o sobotních dopolednech mám v rozvrhu neoblíbené ale povinné domácí pracovní aktivity. Holky hrají divizi žen prvním rokem, a dle aktuální situace i na blíže neurčitý čas i posledním. Jedná se o nejnižší organizovanou ženskou soutěž.

K celkovému obrazu ještě malé zmínka jak si děvčata dosud vedly. Z dosavadních jedenácti utkání, včetně tohoto, třikrát vyhrály a osmkrát prohrály. Pravidelně nastupovaly Veronika a Markéta Švancarovi a Veronika Zemánková z Boskovic. V případě nutnosti zaskakovala za některou z nich Pavla Sedláčková z Olešnice. No a v tomto utkání poprvé nastoupila i Martina Bednářová z Křetína.
Viděl jsem jenom část úvodní čtyřhry a první dvouhru Markéty, která se protáhla na pět setů, ale zvítězila hostující hráčka. Markéta dvakrát prohrála koncovky setů ve kterých výrazně vedla, takže škoda toho. Jinak výsledek asi hovoří za vše. Všechno se v životě nemusí vyhrát, žejo;-)
Výsledek: Zbraslavec - SPŠ Bošky Bošovice 1:9, sady 10:27. Body: Z: Bednářová M. 0/3, Švancarová M. 0, Zemánková V. 1 - Marková Michaela 2/3, Filová Jitka 3,5, Lakomá Denisa 3,5.