Jdi na obsah Jdi na menu
 


3.12.2010-OPIV: Zbraslavec_D-Olešnice_A

   V osmém kole déčko doma předehrávalo s vedoucím celkem OP-IV Olešnicí.

   Obě čtyřhry naši prohráli 0:3, ale zas tak jasné to nebylo, třeba Martin s Pavlem ještě před koncovkou třetího setu vedli asi 8:6, ale pak Pavel úplně asi psychicky odešel a zkazil všechny míčky, to bylo docela škoda.

   A dvouhry? V řeči výsledků soupeř od začátku sbíral jeden bod za druhým, naši poprvé uspěli až v desátém zápase, když Martin porazil jejich nejslabšího hráče Kadlece, kterého pak porazili i Sláva a v posledním zápase i Pavel. Mimo to už jen Martin ve své čtvrté dvouhře porazil Dufka. Ale při pohledu na hru nebyl mezi soupeři vidět zas takový rozdíl jak by napovídalo jejich postavení v tabulce. Ještě několik postřehů: Pavel s Martinem si postěžovali na trávaře Šťourače, který jim to ve vzájemném zápase znechutil, já bych jen řekl: co ste čekali?;-) Pavel se až zbytečně často pokoušel o aktivní hru, útočné údery mu však vycházely jen minimálně, a i přesto že s jejich třemi relativně vyrovnaným hráči neuhrál ani set, často v nich prohrál jen těsně. Veronika se zmiňovaným Šťouračem neměla bez potřebné razance nárok, on byl pořád daleko za stolem a všechno vracel, pak obvykle ve vhodný okamžik poslal míček na odkrytou půlku stolu. Na dva zápasy nastoupil i Martin Odehnal, sice stejně jako Pavel nevyhrál proti svým soupeřům ani set, ale většinou prohrál jen dva tři míčky. Prostě nikdo nehrál úplně špatně, ale na zkušené soupeřovy hráče to tentokrát ještě nestačilo.

   Výsledek 8.kola: Zbraslavec D – Olešnice A 4:14 (sety 14:49)  body: Křepela M. 2, Jonáš P. 1, Křepela P.ml.,- Švancarová V. 0/2,5, Odehnal M. 0/2 - Bareš Jiří 4,5, Dufek Zdeněk 3,5, Šťourač Josef 4,5, Kadlec Jiří 1,5