Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.12.2010-OPII: Zbraslavec_C-Veselice_A

   V osmém kole předehrávalo céčko doma s vedoucím celkem OP-II Veselicí. Vynucená změna v sestavě, když si dnes přivodil něco se zády Jarek, byl zajištěn mladík ze Svitávka David Peterka, který je u nás zapsán na střídavý start.

   Po čtyřhrách to bylo 1:1, Laďa s mladým Davidem vyhráli 3:0 a naopak Martin s Vláděm prohráli 2:3. Martin se vůbec ze začátku nechytal, dvě dvouhry prohrál hladce 0:3. Bylo to zapříčiněno údajně jen krátkou účastí na firemní akci a taky tím že ho teprve před třetím zápasem napadlo dát si kofolu. Vláďa první zápas se Strakem vyhrál 3:2 a zbylé tři zápasy taky hrál na pět setů. Laďa v první dvouhře porazil Nečase 3:1, ale stále se trochu hledal. Ovšem bombou byl David, vyhrál první tři dvouhry, nad Musilem 3:1, další dvě 3:2. Sice postupně ubíral ze své útočné aktivity, a poslední zápas převážně odpinkal, i tak ukázal že je moc šikovnej. Stav se držel v rovnováze, bylo to asi 4:4, když Laďa šel hrát zápas mimo pořadí, takže se potom hrálo nehledě na rozpis, ale stávají se horší věci. Pod tíhou vývoje utkání se zmátořil i Martin a ve své třetí dvouhře porazil Nečase 3:1. Vláďa třetí dvouhru taky vyhrál, nad Stloukalem, když vyhrál první dva sety, ale soupeř vyrovnal a v pátém vedl 5:0, pak ovšem hrál až příliš opatrně a Vláďa toho dokázal využít a zkušeně vývoj setu otočil, soupeři tak uštědřil jedinou dnešní porážku. Před posledními čtyřmi dvouhrami byl stav 8:6 pro nás. V nich pak hráli Vláďa proti Musilovi, prohrál 2:3, Laďa proti Strakovi, vyhrál 3:1, David proti Stloukalovi, prohrál 2:3 a v posledním zápase bojoval o celkové vítězství Martin proti Musilovi, těžko říct jestli víc se sebou nebo se soupeřem, ale nutno říct že bojoval. První set prohrál, pak se úžasně zkoncentroval a dva vyhrál, čtvrtý pak zas vyhrál soupeř, no a pátý byl vyrovnaný a byly v něm momenty kdy bych na Martina nevsadil, ale on to dokázal a 11:9 vyhrál.

   Co dodat, zas jeden do sbírky zajímavých zápasů. Tentokrát se šťastným koncem.

Výsledek: Zbraslavec C – Veselice A 10:8 (sety 40:38)  body: Odehnal Vl. 2,5, Křepela Vl. 2, Jonáš M. 2, Peterka David 3,5 - Nečas Martin 1,5, Straka Josef 1, Stloukal Pavel 3, Musil Martin 2,5.

ZMĚNA VÝSLEDKU! Po prostestu soupeře byly, z důvodu nesrovnalosti v registraci Davida Peterky na portálu Pinec Info, jeho zápasy v tomto utkání kontumovány ve prospěch soupeře, takže oficiální výsledek zní: Zbraslavec C-Veselice A 6:12!