Jdi na obsah Jdi na menu
 


a-mor.slavia+holásky

    Poslední dvě domácí utkání hrálo áčko proti Moravské Slavii E a Holáskám. Že bylo hodně potřeba obě utkání vyhrát asi netřeba připomínat.

V sobotu vydrželo napětí s čím přijedou hosté z Brna celkem dlouho. Před polovinou utkání byl stav 4:4. Až pak se ukázalo že hosté nemají tak vyrovnanou čtveřici aby i nadále sbírali body. Ve zbylých sedmi dvouhrách naši pouze jednou prohráli, takže výhra nakonec byla docela přesvědčivá.
Zbraslavec A – Moravská Slavia Brno E 10:5 body: Krása st. 2/3,5 Bezděk 2/3,5, Cetkovský 1/3, Křepela R. 4,5, Křepela L. 0,5/0,5 – Fischer 3,5, Toufar 0, Šmarda 1,5, Šefr 0.
V neděli s Holáskami to bylo ještě snazší. Soupeř přijel ve čtyřech, ale jeden hráč se necítil dobře, takže ho odvezli na pohotovost. Hosté tak museli hrát ve třech. No a v tom okamžiku bylo prakticky o výsledku rozhodnuto. Naši prohráli jen dvakrát a lehce dosáhli na očekávanou výhru.
Zbraslavec A – Holásky A 10:2 body: Krása st. 1,5/2,5, Bezděk 2,5/2,5, Křepela R. 3,5/3,5, Křepela L. 2,5/3,5 – Javůrek 1/3,5, Tvarůžek 0/3,5, Handl 1/2.
 
A ostatní družstva? Béčko prohrálo ve Voděradech 7:11. Céčko po domácí remíze se Šošůvkou získalo jistotu záchrany. Toho samého dosáhlo i déčku, které po výhře ve Lhotě Rapotině 10:8 spolu s prohrou Letovic s Petrovicemi, také už nemůže být horší než třetí od konce. Éčko i efko, kterým o nic podobného nešlo, své domácí zápasy prohráli. Okres čeká ještě poslední kolo.