Jdi na obsah Jdi na menu
 


KS1-5.kolo: Zbraslavec-Hodonín B

V neděli 4.listopadu hrálo áčko doma s dosud vedoucím Hodonínem B. V sestavě chyběl Martin Cetkovský, tak poprvé letos odehrál čtyřhru Pavel Těžký. Víc než to bylo na jeho hře asi znát včerejší zápas, kdy nehrál dobře a neuhrál ani bod. Pavel nastoupil s Lubošem K., ale jejich nesehranost nehrála nakonec takovou roli, protože druhá hostující dvojice nehrála také zrovna dobře. Navíc v posledním pátém setu měli naši velkou kliku, když jim v závěru setu pomohly dvě prasátka. K jejich šťastné výhře přidali Radim s Lubem B. výhru třísetovou. V prvním kole dvouher, ale hosté stav srovnali. Vyhrál pouze Bezďa a nad Drábkem, kterého nakonec porazili všichni naši, jinak ostatní prohráli. Radim s Kočišem ve třech setech a byl z toho mírně řečeno rozčarovaný. V prvních dvou setech měl k dispozici hned několik setbolů, ale soupeř jeho náskok vždy dotáhl oba sety získal sám. Ve druhých dvouhrách si bohužel vybral slabší chvilku Luboš B., když prohrál s Bohunským 1:3. Ale zklidnil se Radim a na výsledku jeho hry se to odrazilo, nebo to bylo obráceně a zklidnění bylo důsledkem zlepšené hry? Těžko říct, každopádně Krále porazil suverénně 3:0. Pavel porazil Drábka ve třech těsných koncovkách, celkem 3:1 a Luboš K. s Kočišem prohrál 1:3. Stav byl 5:5. Pavlovi pak nevyšel ani další zápas s Bohunským – 1:3. Radim zdolal Drábka 3:0. Luboši K. vůbec nevyšel zápas s Králem, prohrál ho jasně 0:3. A pro další vývoj přišel velmi zásadní zápas Luboše B. proti Kočišovi. Luba vedl 2:0 na sety a ve čtvrtém a pátém setu se rozhodovalo v těsných koncovkách. Bohužel obě vyšly lépe soupeři, i díky štěstí, které se ve druhém pětisetovém zápase dne tentokrát přiklonilo na opačnou stranu. Hosté tak vedli 6:8. Naši ale měli lepší vylosování. Radim s Bezděm potvrdili zlepšený výkon a oba vyhráli shodně 3:1. Posledním kdo zdolal trápícího se Drábka byl Luboš K. a před posledním zápasem jsme rázem vedli my 9:8. Zázrak se ale nekonal a Pavel na velmi dobrého Kočiše nestačil. Takže remíza, se kterou bude asi spokojenost. Méně asi s předvedenou hrou, i když při troše skromnosti se na to dá dívat zase o něco jinak:-).

STK Zbraslavec A – Slovan Hodonín B 9:9, body: Křepela L. 1,5, Bezděk 2,5 Těžký 1,5, Křepela R. 3,5 – Bohunský 3, Drábek 0, Král 2, Kočiš 4.
Hráči Hodonína B vypadali herně velmi nenápadně, ale žeby to znamenalo jako špatně, tak to u třech z nich vůbec, leda u toho čtvrtýho se o tom dá uvažovat, ale spíš nehrál tak nějak nijak, tak kdo ví jak to je jindy. Jak říkal po sobotním špíle Radim: „V téhle soutěži nepotkáš kafku“. A na tohle si budou muset kluci asi nejvíc zvykat. Přestože to vědí. Co se mě týče, snad bych dodal: škoda, že zde nejspíš nepotkáme ani Kafku. Schválně, zkuste si zadat ve vyhledávači třeba Kafkovy aforismy;-).