Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oddílový turnaj STKZ 2014

   V den valné hromady jsme si někteří předtím zpříjemnili odpoledne malým turbánkem, kdy jsme asi od 15 hodin si zahráli o neoficiální titul „přeborníka sezóny“. Sešlo se nakonec jen 9 hráčů, přítomen byl ještě Radim který se na hraní necítil. Dohnal to až při půlnoční vyzývací sérii ve čtyřhrách, ale to značně předbíhámJ. Pole účastníků se rozdělilo do dvou skupin, kde hrál každý s každým na tři hrané sety (každý vyhraný set byl bod do tabulky) s  dvoustupňovými hendikepy mezi jednotlivými výkonnostními skupinami hráčů – náskoky byly buď 3:0 nebo 5:0, či jinak po domluvě mezi soupeři. Následovalo play off, do kterého nepostoupil jen jeden z hráčů, a to poražený z předkola mezi posledními ve skupinách. Vyřazovací část se hrála už bez hendikepů, ale se zapůjčenými pálkami, takže nic nebylo jistého.

Výsledky skupin – A: 1. Petr Krása ml. (7 vyhraných – 2 prohrané sety), 2. Ruda Charvát (6-3), 3. Jiří Křepela (3-6), 4. Zdeněk Petr (2-7); - B: 1. Zdeněk Křepela (9-3), 2. Libor Kutil (ač všechno vyhrál, tak měl méně vyhraných setů: 8-4), 3. Luboš Bezděk (6-6), 4. Laďa Odehnal (5-7), 5. Ondra Kyzlink (2-10). Zápas o postup: Zdeněk P. – Ondra 3:0.
Čtvrtfinále: Petr – Laďa 0:2, Libor – Jiří 2:1, Ruda – Luboš 2:0, Zdeněk K. – Zdeněk P. 1:2; semifinále: Laďa – Libor 1:2, Zdeněk P. – Ruda 0:2; o 5.-8. místo: Petr – Zdeněk K. 1:2, Jiří – Luboš 1:2.
Zápasy o konečné pořadí – o 7. místo: Petr- Jiří 2:0, o. 5. místo: Luboš – Zdeněk K. 2:1, o 3. místo: Laďa – Zdeněk P. 2:0, finále: Libor – Ruda 1:2.
 
Co se týče o dva dny později konaného turnaje neregistrovaných, tak tentokrát se vzhledem k účasti netřeba příliš rozepisovat:-(. Tři účastníky doplnili ještě tři registrovaní a ve formátu dvoučlenných družstev jsme si zahráli mezi sebou dvouhry a čtyřhry. Pořadí neregistrovaných: 1. Věrka Křepelová, 2. Pavel Pelíšek, 3. Andrea Křepelová. Letos to byl sedmý ročník, tak uvidíme jestli se bude konat příští rok další, závisí to pouze na vásJ.