Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj Šošůvka 2014

  Letos jsme zavítali do Šošůvky v počtu čtyř od nás, plus Luboš a Libor, jakožto místní, se dostavili sami. Tolik k dopravě, víc to nebudu rozebírat, nic tak hrozného se myslím nestalo. K účasti ještě tolik, že oficiálním stropem zvaných hráčů byla KS-2, tedy nikoli naše áčko. Z nich tedy měl účast jistou Bezdík, jako místní a údajně den před turnajem dostal povolení hrát i Libor, jakožto skoro místní, když tam žijí jeho prarodiče, či snad jako obhájce loňského vítězství? Na Radima a Pavla se letos nedostalo, tak snad příště…

  Turnaje se zúčastnilo něco kolem 45 hráčů, kteří byli rozděleni do 8 skupin po šesti či pěti. Pokud se to brát jako výhoda, že ti největší amatéři jsou v těch šestičlenných skupinách, díky čemuž jsem si zahrál opět 5 zápasůJ. Tím se dostávám k výsledkům. Vlastně je zde ani řešit nebudu, pro zájemce - jejich souhrnný přehled najde na stránkách obce resp. oddílu TJ Šošůvka – (odkaz zde).

  Nebo o něco stručnější, ovšem zase více zaměřený na naše barvy - na popiskách u fotek. Další šance k nahlédnutí do závěrečných kol turnaje opět v podání našich - obrazem na přiloženém videu.

  Úspěšným hráčům gratuluji, řekl bych, že hráli dobře a tím si zaslouží být tam kde jsou;-).